Over Ons

Over ons

UXBuildings wordt het platform waar alle kennis over de werkomgeving samenkomt in beeld.

De hedendaagse kantoor is niet meer een kantoor van 20 jaar geleden. Een kantoor is niet langer een ruimte waar men een bureau krijgt om het werk uit te voeren. Termen als hybride werken, verbinding, gezonde werkplek, duurzaamheid, War for Talent zijn niet meer weg te denken. Wat maakt een werkomgeving ideaal? Een vraag waar geen eenduidig antwoord op kan worden gegeven en waarvan het antwoord altijd zal mee ontwikkelen met de maatschappij. Een vraag die experts uit verschillende branches zoals de architect, huisvestingsadviseur, kantoor inrichter, aannemer, facilitaire dienstverlener samen brengt.

Waarom UX buildings?

Financiële beloning staat niet meer bovenaan het wensenlijstje van (young) professionals. Steeds meer werkgevers beseffen dat (young) professionals willen werken bij werkgevers die dezelfde waarden en ambities delen. Denk aan duurzaamheid, ruimte voor eigen ontwikkeling, omgang met collega’s. De werkomgeving is een reflectie van de waarden en ambities van uw organisatie. Uw visie op de werkomgeving mag gezien worden!

Op UXbuildings wordt deze informatie op een toegankelijke manier gedeeld met potentiële werknemers. De link naar de projectpagina is bijvoorbeeld eenvoudig toe te voegen aan een vacaturetekst. Laat je toekomstige medewerker alvast zijn/haar toekomstige werkomgeving zien!

Delen is vermenigvuldigen!

Ben jij ook benieuwd hoe andere organisaties het doen? Inspireer anderen door ook jullie ervaring te plaatsen! Een apart artikel wijden aan een onderwerp? Dat kan via Insights!